Outfit / black dungarees!

Home / Fashion / Outfit / black dungarees!
Outfit / black dungarees!

img_3948Volgens mij is er nog nooit eerder een outfitartikel online gekomen waarin ik een (lange) broek draag. Deze outfit is een klein beetje valsspelen want ik draag hier een tuinbroek, niet helemaal compleet een broek te noemen. Een paar maanden geleden kocht ik een prachtige zwarte tuinbroek bij de Monki. Ik was er niet helemaal zeker over, het bleef een broek, en die droeg ik al jaren niet meer. Maar, het was een goede dag.. Ik kocht de tuinbroek en later kocht ik zelfs nog een zwarte broek!

En sinds dat ik de tuinbroek heb gekocht wil ik niet meer anders. Ik had niet gedacht dat ooit te zeggen haha.

In het vorige artikel vertelde ik al dat ik echt fan ben geworden van tuinjurkjes en overgooiers, mijn tuinbroek valt een beetje in dezelfde categorie. Hij is makkelijk te combineren en zit erg fijn. Absoluut een item die onmisbaar is geworden in mijn kledingkast!

malta-outfit
Tuinbroek – Monki / shirtje – gekocht in Zuid Korea / baret – Stradivarius / schoenen – Dr. Martens

img_3935img_3956img_3936img_3952img_3955img_3970malta-outfit-2img_3974

Wat is jouw favoriete kledingstuk in je huidige garderobe? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.