Outfitfoto’s in de regen? Uhm.. nee.

Home / OVERIG / Outfitfoto’s in de regen? Uhm.. nee.
Outfitfoto’s in de regen? Uhm.. nee.
Regen en extreme wind, en in dat weer probeerde ik outfitfoto’s te maken. Nee dit lukte niet, niet met een paraplu maar ook niet zonder, overigens heeft dit wel tot mooie foto’s geleid, alleen zijn die foto’s niet erg charmant haha.
Ik zat al een weekje te wachten op mijn pakketje en ik was heel erg benieuwd, toen eenmaal de postbode arriveerde en ik mijn pakketje in mijn badjas aan kon nemen was ik ook erg benieuwd. Half lopend naar de kamer om mijn pakketje goed uit te pakken zag ik al dat de trui veel mooier was dan verwacht! Toch maar aankleden dus, en mijn nieuwe trui aan! 
Ik kreeg vorige week een tip van een lezeres om de winkels erbij te zetten waar ik mijn kleding heb gekocht, vinden jullie dat allemaal fijner? En willen jullie ook de prijs van het artikel erbij weten?
Aaaaah en ik ben echt verliefd op mijn trui, ik kan het niet vaak genoeg zeggen! En dat voor 30 dollar op Oasap.
Blouse; Primark | trui; Oasap | legging; Action | schoenen; H&M | bril; Action | rokje (niet duidelijk te zien); H&M.
De schoenen heb ik voor een tosti geruild op school hihi, ik ben er superblij mee! Bedankt Sabine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.