Photodiary November!

Home / Photodiary / Photodiary November!
Photodiary November!

PicMonkey Collage5Omdat ik een redelijk lange tijd voor dit nieuwe begin, weinig artikels geplaatst heb, ging ik eens mijn artikels van de afgelopen tijd terug kijken. Tijdens het lezen kwam ik erachter dat het al enorm lang geleden is dat ik een Instagram photodiary schreef! 14 juni om precies te zijn, like whut? En dat terwijl ik normaal elke week een update deed en ook elke dag 5 foto’s plaatste. Nu voelt het overigens alsof ik niets te plaatsen heb, ik beleef niet dusdanig veel, maar toch deel ik vandaag de die ik maakte de afgelopen maand!

Alhoewel, ik was het al bijna vergeten, maar begin deze maand ging ik natuurlijk naar Polen! De meeste foto’s op Instagram van deze maand zijn dan ook gemaakt in Polen haha (zoals de foto’s hierboven).

Picmonkey Collage7
Het prachtige Olivia park in Polen!

PicMonkey Collage6
Ik was eindelijk weer eens creatief bezig in mijn grote hoeveelheid schetsboeken / ik nam samen met de vriendin van mijn broer een video op!

PicMonkey Collage8
Lekker koud in het bos video’s opnemen!

PicMonkey Collage10
Makro shoppen / ik had mijn plekje daar wel gevonden!

PicMonkey Collage11
Een skibril uitzoeken voor Oostenrijk is toch wat moeilijker dan ik dacht! / mijn moeder vindt niet dat ze op wortels lijken, hmmm..

PicMonkey Collage3
Samen met ons leasekat baasje gingen mijn moeder en ik ontbijten bij de Ikea / dit was het eerste wat we hadden besteld in Polen.. Dat het zo groot zou zijn hadden we niet verwacht.

PicMonkey Collage2
Ik ben geen goede plantenmoeder, sorry / lekker boers.

PicMonkey Collage1
Ik testte mijn nieuwe pen en ben er enorm blij mee / helaas is het weer tijd om mijn kleding op te ruimen en te verkopen.. Ik ben en blijf slecht in afscheid nemen van mensen en spullen haha.

PicMonkey Collage
En tja ik ging toch ook nog naar school deze maand.

Ben je nou benieuwd naar meer, klik hier om naar mijn Instagram te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.