Photodiary week 39

Home / OVERIG / Photodiary week 39
Photodiary week 39

Deze week was nog best hectisch, ik wist ongeveer wel wat ik deze week ging doen en had alles van te voren gepland, behalve dan het circus gedeelte haha. Ik zit nog helemaal in het ritme van Mallorca, mijn artikels typ ik nog steeds om half 3 ‘s nachts en om 10 uur mijn bed uitkomen is pittig. Dit moet ik echt gaan afbouwen, maar oh zo moeilijk!

Ik hoop echt dat wat ik vandaag gepland had; naar het bos, doorgaat. Al 3 jaar zeggen mijn moeder en ik dat we naar het bos moeten, maar steeds komt het er niet van, zo ontzettend jammer, het ligt erg aan het weer van vandaag, eventjes duimen!

Instagram; Muchables & Muchablenl

Tickets met heel veel moeite uitgeprint / laatste ontmoeting in Ses Voltes

Alles voor de laatste keer, zo ook lege waterflessen wegbrengen / en nog eventjes skypen de avond voor vertrek

Mijn waterfles tijdens Art Carnivale, Zomerfeesten en Mallorca, de laatste keer uitkoken mislukte, R.I.P. / tijdelijk ga ik met deze camera vloggen!

Echt genieten van mijn moeder haar soep / heel veel problemen met de opslag van mijn macbook, balen

9 uur wachten, en ik had al genoeg gewacht de afgelopen dagen / zo’n leuk vest bij de Miss Etam, maar helaas te duur

Onderweg naar de kringloop kwamen we een tof circus tegen, vanmiddag op mijn blog samen met de vlog van die dag

Ezel, te schattig / haar verven!

Late night chillings, Mallorca / het kindje van onze stagebegeleidster was zo enthousiast over de tekeningetjes in mijn dummy, hoe lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.