Studiereis Valencia!

Home / Travel / Studiereis Valencia!
Studiereis Valencia!

IMG_9534

Zoals ik al verteld had in mijn laatste artikel, was ik voor 2 weken op excursie naar Valencia. Samen met 23 anderen van de opleiding vormgeving gingen we naar Valencia, we kregen de eerste week elke ochtend 4/5 uur Spaans en in de middag hadden we vrij. De tweede week hadden we elke dag een andere kunst gerelateerde workshop, deze tweede week vond ik daarom ook veel leuker dan de eerste week.

Ik baalde er uiteindelijk nog best wel van dat ik geen laptop had meegenomen, omdat ik niet kon bloggen vanuit Spanje. Maar nu een paar dagen na de terugkomst, kan ik niet wachten om de foto’s te delen! Het was wel weer een hele uitdaging om alle foto’s uit te zoeken dus vandaag deel 1 en later deel 2!

IMG_9545

Morgen ga ik namelijk alweer weg naar Oostenrijk, waar ik enorm veel zin in heb! Het is allemaal wat dicht op elkaar gepland en ook heb ik het erg druk met afstuderen, vandaar dat het op mijn blog iets stiller is. Maar er staan wel weer hele leuke (creatieve) artikels & video’s op de planning!

In ieder geval, nu even over de reis naar Valencia. Samen met Nikki zat ik in een heel leuk gastgezin, het gastgezin bestond uit een vrouw van 57 (volgens mij), haar dochter en een hondje. Op de plattegrond die we voor vertrek hadden gekregen was te zien dat ons gastgezin als enige aan de andere kant van het centrum lag. Maar uiteindelijk zaten we enorm dichtbij onze school en was alles binnen loopbereik. We hadden het enorm getroffen met ons gastgezin, onbeperkt verse sinaasappelsap, we mochten zo laat thuis komen als we zelf wilden en hadden vergeleken met anderen goed eten. En natuurlijk niet te vergeten dat onze “gastvrouw” ook nog eens enorm lief was met gevoel voor humor.

Valencia is een hele mooie diverse stad, alleen al aan te raden voor de architectuur. Er komt gauw een artikel online met hotspots en ook kan ik het niet laten om een artikel te wijden aan de streetart van daar. Ik weet wel zeker dat de hoogtepunten van deze reis de bergbeklimming en de Bachata dansles waren, ik heb nog lang na kunnen genieten door de spierpijn haha. Het was het allemaal meer dan waard 🙂

IMG_9547IMG_9593IMG_9599IMG_9452 IMG_9480 IMG_9680 IMG_9686 IMG_9689 PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage6

Ben jij al eens in Valencia geweest? of zou je er wel eens heen willen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.