The earth has music, for those who listen

Home / Fashion / The earth has music, for those who listen
The earth has music, for those who listen

Processed with VSCO with a6 preset

Het was een hele tijd geleden dat ik voor het laatst overknee socks had gedragen, ik denk dat dat in klas 2 van de school voor de kunsten was (3 jaar geleden dus). Toen ik een klasgenoot ze zag dragen dacht ik; ojaa! Zodoende pakte ik ze weer uit de kast en ga ik ze hopelijk weer vaker dragen. Al denk ik dat het pas weer ongeveer in de lente wordt want het begint hier eigenlijk te koud voor te worden haha.

Ik vind het nu je weer veel laagjes over elkaar kunt dragen, veel leuker om outfits te delen. In deze outfit draag ik 1 van mijn favoriete vesten van het moment, hij komt van een rommelmarkt in Duitsland. Ik drag ik een tweedehands blouse en heb ik na ook een lange tijd weer deze tas uit mijn kast gehaald.

Misschien is het tijd om gauw weer eens mijn kast op te ruimen, wie weet kom ik dan nog wel veel meer leuke kleding tegen die ik “vergeten” was.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

IMG_12477

De foto’s zijn gemaakt door Inge Bril.

Heb jij dat ook wel eens, dat je een kledingstuk “terug vindt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.