Wat verwacht ik van december?

Home / Personal / Wat verwacht ik van december?

IMG_6535 kopie 2

December is al een paar dagen oud.. Maar wat verwacht ik nou eigenlijk van deze maand? Of heb ik überhaupt geen verwachtingen? Hmm.. het eerste wat in mij opkomt is het behalen van mijn doelen voor dit jaar, maar hey misschien is het daar al wel wat te laat voor haha.

In deze December maand wil ik uit mezelf nog extra Spaanse zinnen leren, want op school heb ik nog niet heel veel geleerd helaas en voordat ik naar Valencia ga lijkt het me wel leuk om echt nog wat te leren. Ook moet ik van mezelf het hardlopen oppakken, want ik wil niet 1 van zoveel zijn die op 1 januari de deur uit gaat om hard te lopen, want tja #goedevoornemens.. Oh en het vervolgens ook maar 1 maand volhouden haha. Dan wil ik nog mijn kleding verkopen, dat heb ik dit jaar vrij weinig gedaan met als gevolg een enorm volle kledingkast en een legere bankrekening. Ik wil minimaal 10 items verkopen deze maand, we zullen zien. En mijn laatste doel is om meer eigen werk te maken voor mijn vervolgopleiding, het is al redelijk gelukt de afgelopen tijd, maar toch wil ik nog meer maken!

Kortom, nog wel wat doelen maar ze zijn ten minste haalbaar. Voor mij voelt het altijd een beetje als een stok achter de deur als ik dit soort dingen op mijn blog zet haha, herkenbaar?

Hebben jullie nog doelen voor deze laatste maand van het jaar? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.