Wat vind jij?; kringloop.

Home / OVERIG / Wat vind jij?; kringloop.
Wat vind jij?; kringloop.
In mijn laatste shoplog heb ik veel verteld over de kringloop en heb verteld wat ik ervan vind. Omdat niet iedereen de filmpjes heeft bekeken of gereageerd, ben ik heel benieuwd wat jullie er nou eigenlijk van vinden. Kleding, vind je het vies om kleding van een ander te dragen? Als je kleding past in de H&M heeft een ander het voor jou waarschijnlijk ook gepast, al is dit een rare vergelijking maar de meeste wassen een kledingstuk niet wanneer ze het nieuw hebben. Als ik kleding koop bij de kringloop dan kijk ik er in het begin anders naar dan wanneer ik iets koop bij de H&M, maar na een tijdje ben ik het eigenlijk al vergeten en/of maakt me het niets meer uit. 
Binnenkort laat ik in een roomtour (die moet ik nogsteeds opnemen ja) zien welke meubelstukken ik in mijn kamer gekocht heb bij de kringloop!
Wat vind jij van kleding van de kringloop? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.