Zomerfeesten Nijmegen 2014

Home / OVERIG / Zomerfeesten Nijmegen 2014
Zomerfeesten Nijmegen 2014

Alweer een tijdje terug ging ik net als vorig jaar naar de zomerfeesten in Nijmegen. Het was daarvoor een erg druk weekend, vrijdags sliep ik bij Janine, zaterdags AFW Vibrant Pakistan, die avond sliep ik bij Kim, zondags ging ik samen met Kim naar een meeting in Utrecht en ‘s avonds samen met Sanne naar AFW Tony Cohen, vanuit daar reisde ik naar Nijmegen. Daar was ik dan, hier bleef ik wel 4 dagen op dezelfde plek.

Het was alweer een tijd geleden dat ik Jessy en Sanne had gezien dus ik was natuurlijk erg enthousiast toen ik ze eindelijk weer kon knuffelen! Dit jaar deden we het rustiger aan, vorig jaar hadden we 3 fietsen nu helaas maar 1 en moesten we dus met de bus, ook was er dit jaar in Lent niets te doen en vorig jaar waren we daar elke dag te vinden omdat het er zo gezellig was.

Dit jaar gingen we naar de Kaaij, een stuk groter met ook veel meer mensen. Persoonlijk vond ik het een veel minder leuke plek dan vorig jaar waardoor we wel eens dachten; laten we gewoon een avondje thuis blijven om te bloggen. Ook superfijn want het is zo jammer dat we niet bij elkaar in de buurt wonen en elke week even kunnen afspreken om outfitfoto’s samen te maken en te bloggen, daarom is deze week extra speciaal.

Net als vorig jaar vond ik het weer supergezellig met deze twee lieve meiden, superbedankt en ook de papa van Jessy enorm bedankt voor de gastvrijheid (en de flexibiliteit wat betreft het eten haha).

Echt veel van de Nijmeegse vierdaagse heb ik niet meegekregen haha, we hebben de lopers niet echt zien “lopen”, maar de sfeer in ieder geval wel meegemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.