Uncategorized

Bloggersavond Sostrene Grene

Toen ik net al mijn foto’s terugkeek dacht ik; nooo, zo weinig foto’s heb ik gemaakt! In totaal had ik ongeveer 10 foto’s gemaakt, wow normaal iets van 200 per meeting. Woensdagavond was er een soort event georganiseerd voor bloggers bij Sostrene Grene in Groningen! Echt superleuk, eindelijk eens iets in de buurt. Helaas kende ik amper mensen en zag ik ook geen bekenden. Het was echt een hele leuke avond en ik hoop zeker dat er nog eens zoiets georganiseerd wordt.
Helaas heb ik dus bijna geen foto’s (zelfs niet genoeg beeldmateriaal voor een filmpje) en de foto´s hieronder zijn allemaal niet gemaakt door mij zelf, helaas. Ik had wel mijn camera mee maar ik heb hem gewoon niet gebruikt.. Dom. Deze avond was echt heel leuk en hieronder enkele foto´s hiervan! Er komt nog een artikel over de goodiebag. 

Bedankt Sostrene Grene voor deze leuke avond en ik kijk uit naar de volgende keer!
 Met Annelien.

Helaas zelfs niet genoeg beeldmateriaal voor een filmpje.
Excuses voor de beeldkwaliteit, helaas lukt het me niet om de foto’s in mooie kwaliteit op mijn blog te zetten.

20 thoughts on “Bloggersavond Sostrene Grene

  1. Het ziet er zo gezellig uit! Jammer dat je bijna niemand kende of herkende dan, maar het leuke ervan is om ze dan te leren kennen natuurlijk! Het ziet er leuk uit & volgende keer je camera gebruiken hé, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *