10 dingen waar ik blij van werd deze week!

Home / Personal / 10 dingen waar ik blij van werd deze week!
10 dingen waar ik blij van werd deze week!

Het leven zit vol kleine feestjes en in een periode als deze waardeer ik deze kleine feestjes extra erg. Daarom is het vandaag na een lange tijd (2 jaar, wow) weer eens tijd voor een nieuwe happy list! Deze keer een lijstje met een aantal dingen die mij gelukkig maakte deze week!

❤ Een nieuw schoolblok – ik schreef er al eerder een artikel over, deze week begon mijn nieuwe schoolperiode. Na een periode interieur&architectuur wat niet zo mijn ding was, kon ik mijn geluk niet op toen ik een voldoende had gekregen en kon beginnen met een nieuw blok!

❤ Thee drinken – na een veel te lange tijd zag ik eindelijk Luna weer en gingen we samen gezellig thee drinken, zo fijn!

❤ Zonnestraaltjes – ik kan het niet vaak genoeg noemen, het weer maakt me gewoon zoveel gelukkiger. Afgelopen week genoot ik enorm toen ik  in de trein zat en er tussen de huizen door een zonnestraaltje mijn gezicht bereikte.

❤ Ontspullen – meer ruimte in mijn hoofd was één van mijn doelen voor 2017, of eigenlijk zoals ik toen zei: mijn enige goede voornemen voor 2017. Ik heb afgelopen weken 7  vuilniszakken (ja echt..) met kleding weggebracht naar de kringloop, tot nu toe heb ik nog maar van 1 ding spijt (maar dat is puur omdat het niet de bedoeling was dat het ook weg ging haha). Het is een begin, ik wil nog veel meer kleding en spullen wegbrengen zodat ik mijn overige spullen meer ga waarderen, maar later vertel ik daar meer over in een apart artikel!

❤ Nieuwe gele regenjas – ik was al een behoorlijke tijd op zoek naar een mooie lichte gele regenjas maar nu heb ik hem eindelijk gevonden! Ik laat hem jullie gauw zien in een artikel of een video.

❤ Schaatsen – terwijl ik met mijn hoofd al in de lente zit kon ik niet de winter afsluiten voordat ik was wezen schaatsen. Samen met Hanneke ging ik deze week dus eindelijk schaatsen, yay!

❤ Naar Limburg in een Volkswagen busje – terwijl dit artikel verschijnt zit ik waarschijnlijk fijn een weekendje in Limburg samen met Larissa. In een Volkswagen busje mogen we 2 dagen rijden door Nederland, zo leuk!

❤ Voorbereidingen op Thailand – in de zomer ga ik (ook) samen met Larissa naar Thailand om daar een maand te backpacken, ik geniet nu al enorm van de voorbereidingen en kan echt niet wachten. De voorpret maakt alles nog extra leuk!

❤ Mijn nieuwe Moleskine agenda – helemaal nieuw kan ik hem niet meer noemen eigenlijk want ik heb hem al 5 weken in gebruik, maar ik ben tegenwoordig een master geworden in plannen. Ik kan nu niet meer zonder een overzichtelijke agenda! Het heeft gelijk een stuk rust met zich meegebracht doordat ik niet meer na hoef te denken over of en wanneer ik afspraken heb haha.

❤ Afgewerkte to do lijstjes – mijn agenda gebruik ik mede voor het maken van to-do lijstjes, ik gebruik hem o.a. daarvoor omdat ik dan een doel heb want ik wil persé alle tekst geel kunnen markeren. Ik moet daarom dus wel het ding van mijn to do lijst doen wil ik hem kunnen markeren! En al die afgevinkte to do lijstjes geven me een fijn voldaan gevoel, herkenbaar? 😉

Tot zo ver mijn happy list van afgelopen week/2 weken! Ik kan nu al niet wachten om bezig te gaan met mijn volgende lijstje, tja ik ben nou eenmaal dol op lijstjes, vooral op zulke haha.

Wat maakte jou gelukkig afgelopen week?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.