Gratis lente achtergronden!

Home / Creative / Gratis lente achtergronden!
Gratis lente achtergronden!

Iphone-met-achtergronden-1

Yay ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik ben met het komende seizoen! En om nog een beetje meer in de stemming te komen is het ook tijd om onze mobiele achtergrond te veranderen. Weg met de winterse sferen, want nog een paar nachtjes slapen en het is Lente, woehoe! Ik maakte deze prints voor een contest van Motiflow en Imakin en met het eerste patroon won ik zelfs, maar toen ik bezig was met nieuwe patronen bedacht ik me ineens dat het ook alweer lang geleden was dat ik gratis achtergronden met jullie deelde. Tijd voor verandering dus!

Mijn grote liefde voor bloemenpatroontjes is wel weer duidelijk te zien in dit artikel haha. Andere achtergronden die ik deelde zijn in deze artikels te vinden:

Achtergronden Lente

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Wat is jouw mobiele achtergrond op het moment? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.