12x foute kersttruien!

Home / Fashion / 12x foute kersttruien!

Untitled-5 copy

Kerst is geen kerst zonder een lekker foute kersttrui, daarom deel ik vandaag in dit artikel 12 foute kersttruien! Alle truien in het lijstje zijn tussen de 10 en 30 euro, exclusief nummer 10 die ik toch wel 1 van de leuksten vind, die is helaas wat prijziger.

Ik zelf heb helaas mijn leukste kersttrui verkocht 2 jaar geleden (r.i.p.).. Maar hopelijk is Merel er nog steeds blij mee haha. Misschien moet ik toch maar weer eens kijken naar een nieuwe trui, alhoewel ik er ook nog wel een paar moet verkopen, oeps. Is er nog iets wat bij kerst volgens jou ook echt niet mag ontbreken?

 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11. | 12. 

En heb jij al een fijne foute kerst trui in je garderobe? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.