7 dingen die je in je eentje kunt ondernemen!

Home / OVERIG / 7 dingen die je in je eentje kunt ondernemen!
7 dingen die je in je eentje kunt ondernemen!
In je eentje dingen ondernemen, het is nogal een dingetje.. Maarr je hebt helemaal niet overal een partner voor nodig, ook alleen dingen ondernemen kan leuk zijn. En misschien is het in bepaalde situaties wel fijner, je weet het nooit wanneer je het niet geprobeerd hebt! 
Daarom deel ik vandaag 7 dingen die je ook in je eentje kunt doen, probeer het eens! (Zeg ik, en ik heb het meeste nog niet eens geprobeerd!). Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken en of jullie ook wel eens alleen dingen ondernemen! 

Uiteten gaan – heb je er ooit aan gedacht om in je eentje uiteten te gaan? Misschien klinkt het wel heel wanhopig, maar zo gek is het helemaal niet.

Op vakantie – nog zo iets, in je eentje op vakantie gaan doe je niet gauw. Ik zelf ging een maand alleen naar Barcelona, een maand is dan wel heel lang maar een weekje in een nieuwe stad rondlopen en je hebt geeneens tijd om je eenzaam te voelen. Je leert op deze manier veel nieuwe mensen kennen.
Naar de film – dit is nog niet zo raar, tijdens het film kijken praat je toch niet met elkaar, je ziet elkaar zelfs amper. En je kunt ongecharmeerd meehuilen met de film.
Naar een concert/festival – in je eentje? Ja! Fijn zittend op een grasveldje luisterend naar je favoriete muziek, om te genieten heb je niet altijd mensen nodig. En ook hierbij leer je nieuwe mensen kennen! 
Picknicken – het is nog iets wat er op mijn bucketlist staat, een stuk longboarden met een rugzakje gevuld met eten, af en toe even stoppen om te genieten van de natuur.
Sporten – buiten het feit dat ik geeneens een sportmaatje kan vinden, is het ook nog eens fijn om al je gedachte weg te rennen zonder dat je hoeft te denken aan de persoon waarmee je rent. Wil je ineens gaan sprinten of ineens ergens gaan zitten, niemand houdt je tegen! 
Cursussen/proeflessen – wil jij graag iets nieuws leren? Een nieuwe taal, een instrument of een aparte sport? Probeer het eens, wie weet kan jij wel heel goed schilderen of juist paaldansen? 
(De foto van hierboven is een jaar geleden gemaakt, dat was de enige keer dat ik in mijn eentje foto’s heb durven maken).

Leave a Reply

Your email address will not be published.