Af en toe ervan te genieten moet kunnen

Home / Fashion / Af en toe ervan te genieten moet kunnen
Af en toe ervan te genieten moet kunnen

PicMonkey Collage0

Na een hele lange tijd, eindelijk weer eens een outfitartikel online!

Alweer meer dan 2 weken geleden ging ik naar een meeting van Chantal, wij bezochten met een groepje meiden het Stedelijk museum waar ik al een langere tijd niet meer was geweest. Het was ontzettend gezellig en uiteindelijk zijn we na die tijd nog met een groepje meiden die overgebleven waren, Amsterdam in gegaan. Of nou ja, we deden een poging want veel verder dan de ijsbaan met mooie lampjes kwamen wij niet.

Voor mij was het het perfecte moment om iemand te vragen voor outfitfoto’s, hoewel het al wel wat begon te schemeren ben ik enorm blij met alle outfitfoto’s die lieve Hanani van mij heeft gemaakt, bedankt!

Deze hele week ben ik trouwens al thuis (weekje langer vakantie, olé), vanwege ijsvrij en het verliezen van mijn OV-kaart haha. Niet geheel een straf!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

PicMonkey Collage1

Foto’s gemaakt door Hanani, titel door Elkedagiets

Leave a Reply

Your email address will not be published.