Amsterdam fashion week | Spijkers & Spijkers

Home / OVERIG / Amsterdam fashion week | Spijkers & Spijkers
Gisteren was de show van Spijkers & Spijkers, na de lounchparty van Colgate (hier komt nog meer over). Het was echt heel tof om eens mee te maken. Ik was nog nooit eerder naar de Amsterdam fashion week geweest. Ik was heel benieuwd en had zo mijn verwachtingen, of het tegen viel? hmm nee denk het niet, maar ik had verwacht dat er van die grote Lady Gaga jurken zouden komen haha. Echt een dag om niet meer te vergeten, echt superleuk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoeveel ik genoten heb. Helaas waren ALLE foto’s van mij mislukt, elk model was wazig of extreem overbelicht, deze foto’s zijn groot en deels gemaakt door Jessy.
De kleding van Spijkers en Spijkers waren erg normaal en over het algemeen wel redelijk draagbaar voor het dagelijkse leven. Het waren mooie kleuren en leuke stoffen. Van mij hadden de modellen geen pruik op gehoeven, dat vond ik best jammer. Toch heb ik waarschijnlijk een aantal dingen niet gezien omdat ik veel bezig ben geweest met foto’s maken in plaats van kijken naar de show.

Als ik nog meer foto’s heb dan komt er waarschijnlijk binnenkort nog een artikel over deze hele leuke dag!

Ook heb ik deze dag gefilmd, helaas bleek het muziekje niet copyright te zijn, vandaar dat je hem waarschijnlijk niet kunt zien op je mobiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.