Colgate launch party!

Home / OVERIG / Colgate launch party!
Vanochtend konden jullie het artikel over de show van Spijkers en Spijkers tijdens de fashionweek al lezen. Samen met Jessy ging ik naar de Colgate launch party en de show van Spijkers en Spijkers, ze had me een week geleden gevraagd of ik mee wou, en natuurlijk wou ik dat. Deze week zou ik toch bij Jessy blijven, dus ik kon net zo goed een dagje eerder komen. In totaal gisteren 6 uur gereisd en ik was op het laatst echt kapot. Het was echt een enorm leuke dag, echt geweldig! Na de Colgate Launchparty gingen we dus naar de show van Spijkers en Spijkers. Het was geweldig, echt wauww. Ik had iets heel anders verwacht van de show maar alles bij elkaar, echt een onvergetelijke dag!


Dit was mijn eerste persevent en ik wil zeker vaker naar dit soort events, het is superleuk om op zo’n manier bloggers te ontmoeten. De locatie van de Colgate launch party vond ik ook echt heel mooi en geschikt, jammer dat het allemaal zo ver weg is van Groningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.