Be in love with your life, every minute of it

Home / Fashion / Be in love with your life, every minute of it
Be in love with your life, every minute of it

Processed with VSCO with hb2 preset

1 van de dingen waar ik mij het meest op verheug na de de zomer is dat ik schaamteloos mijn herfstkleding weer aan kan trekken. Ik leef niet echt met seizoenen in kleding, maar in de zomer passen dikke truien, vesten en hele donkere kleding toch vaak niet.

Het was de afgelopen weken nog enorm warm wat betekende dat de dikke truien nog in de kast mochten blijven liggen. Maar mijn favoriete herfstjurkje kon ik niet weerstaan, die ik combineerde met mijn tas van de kringloop. Ik wil trouwens de tas wassen maar weet niet zeker of de tas er tegen zou kunnen, iemand die daar ervaring mee heeft toevallig?

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jurkje – Primark / schoenen – Dr. Martens / tas – kringloop

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Foto’s zijn gemaakt door Inge Bril, thanks Inge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.