Be somebody nobody thought you could be

Home / Fashion / Be somebody nobody thought you could be
Be somebody nobody thought you could be

Het laatste bericht in November.. Morgen gaan we namelijk alweer de laatste maand van het jaar in, kan je het je al voorstellen? December, ik vind het maar gek. In dit artikel draag ik één van mijn favoriete outfits van het moment. Omdat het steeds kouder wordt, wordt het ook steeds kouder om foto’s te maken haha. Tegenwoordig heb ik mijn camera al helemaal ingesteld, doe ik heel snel mijn jas uit, en binnen 5 minuten doe ik wat gekke bewegingen en hoop ik dat er een aantal leuke outfitfoto’s tussen zitten. Herkenbaar voor fashionbloggers?

Maar goed het hoort erbij en het is ergens ook wel weer extra leuk want omdat je niet zoveel tijd hebt, heb je maar een beperkte selectie aan foto’s, een extra verrassing!

Blouseje – Primark | rokje – H&M | tas – C&A | schoenen – Urban Outfitters

Wat vinden jullie ervan dat het steeds kouder wordt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.