Oh Hello December!

Home / Creative / Oh Hello December!
Oh Hello December!

 

Illustratie kerst

En toen was het ineens 1 december, we gaan alweer de laatste maand van het jaar in. December, de maand waarin alles mooi versierd is en we omringt zijn met gezelligheid. Deze maand heb ik eens geen doelen voor mijzelf gesteld, het is ten slotte de laatste maand dus goede voornemens heb ik al genoeg gemaakt (en gebroken ;)) afgelopen jaar.

Wel ga ik proberen deze hele maand December te filmen, of te wel; vlogmas! Dit wordt mijn eerste keer vlogmas en ook de eerste keer sinds een lange tijd dat ik weer eens ga vloggen! Ik vind het spannend omdat ik filmen in het openbaar toch wel ongemakkelijk vind, maar ik heb er wel heel veel zin in en ben benieuwd.

Een hele fijne Decembermaand toegewenst! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.