Biologische verwennerij!

Home / OVERIG / Biologische verwennerij!
Biologische verwennerij!
Dit artikel is geschreven door E. de Waal
Het orgaan dat uitstraalt hoe fit je bent, hoe gezond je eet en hoe goed jij je lichaam verzorgt, is de huid. Laat de huid nou net het enige orgaan zijn wat van buitenaf zichtbaar is. Oftewel, voor een stralend uiterlijk is het van belang om gezond te eten en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Helaas zitten veel cosmetische producten vol gestopt met chemische rotzooi. Misschien is het tijd om weer eens wat nieuws te proberen. Ooit wel eens van biologische en ecologische producten gehoord? Lees snel verder voor wat handige tips en voor een stralend resultaat!
Waarom biologisch?
Biologische verzorgingsproducten onderscheiden zich op een aantal aspecten van de normale producten, waaronder de zogenaamde lichaamseigen stoffen. Dit zijn stoffen die de huid herkent als lichaamseigen wat tot gevolg heeft dat ze niet worden afgestoten, maar van binnen worden opgenomen. Deze producten bieden uitkomst voor bestaande huidklachten en hebben daarnaast natuurlijk ook een preventieve werking. De normale producten bevatten vaak veel chemische stofjes die eigenlijk helemaal niet goed zijn voor de huid. Het enige doel van deze stoffen zijn dan ook het verlengen van de houdbaarheidsdatum, het meegeven van een lekker geurtje of kleurtje of misschien een extra krul of glansje in je haar. Heel leuk meegenomen allemaal, maar absoluut overbodig als het gaat om gezondheid. Bekijk voor aankoop eens de achterkant van je crème of shampoo en verdiep je in de onbekende stofjes. Maak gebruik van je tablet met Samsung Galaxy Tab 3 8.0 hoes, als je deze in bezit hebt, voor een comfortabele zoektocht naar de onbekende toevoegsels aan jouw verzorgingsproducten.
Overtuigd? Door naar stap 2!
Ben je overtuigd van de werking van deze ontzettend gezonde verzorgingsproducten? Mooi! Maar waar kan je ze eigenlijk kopen? Er zijn vele winkels die zich hebben gespecialiseerd in de biologische markt. Neem eens een kijkje in de Body Shop of Lush, die beide natuurlijke producten aanbieden in het assortiment. Met aankoop van één van deze producten verwen je natuurlijk jezelf, maar ook de dieren en het milieu, WANT: één ontzettend groot voordeel: biocosmetica is helemaal dierproefvrij! Of je dit nou belangrijk vindt of niet, het is altijd mooi mee genomen! Een aandachtspuntje bij de aankopen: biologische producten gaan minder lang mee dan de producten die je gewend bent. Probeer je dus in te houden tijdens het shoppen en voorkom dat je thuis komt met tien gezichtsmaskers en zes flessen douchegel of shampoo. Je hebt daarentegen wel weer een goed excuus om eens vaker langs te komen!
Stap 3, er zelf aan meedoen!
Door het meedoen aan deze nieuwe trend investeer je niet alleen in je eigen gezondheid, maar ook in die van deze opkomende en eerlijke markt. De biologische markt heeft het soms nog moeilijk door alle concurrerende drogisten. Het is dan misschien wel iets duurder, maar als het op gezondheid aankomt zou dat natuurlijk niet uit moeten maken. Plan een lekker middagje vrij, samen met je nieuwe producten en geniet optimaal! Neem je telefoonaccessoires , zoals oordopjes, of een Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes voor je Samsung tablet mee de badkamer in en geniet van een lekker bad en rustgevende muziek. 
Je zult merken dat jouw lichaam positief zal reageren op de verandering in verzorgingsproducten. Verwen je zelf en probeer het snel eens uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.