Ik boekte impulsief een reis naar Afrika!

Home / Personal / Ik boekte impulsief een reis naar Afrika!
Ik boekte impulsief een reis naar Afrika!

Wanneer jullie dit lezen ben ik als het goed is in Afrika, in Afrika? Jaa, in Afrika! Afgelopen vrijdag was ik zoals ik wel vaker ben, weer zeer enthousiast en impulsief. Ik zag een toffe aanbieding voor een vakantie naar Kaapverdië en ik kon het mij niet weer voorbij laten gaan. Nu zijn mijn ouders impulsieve reisjes wel een beetje gewend, maar tot nu toe ging ik alleen impulsief naar Engeland, Polen en Spanje, niet naar Afrika haha. Maar gelukkig vatte ze het best positief op, ze werden niet boos en ze moesten niet huilen, positief dus! 

Samen met een studiegenootje ben ik dus een week in Kaapverdië (Sal) te vinden. We boekten het vrijdag en maandags gingen we erheen, hoe leuk! Geen tijd om mij echt voor te bereiden, maar gelukkig had ik mijn deadlines die week ervoor allemaal gehaald. Dat betekent ook; geen bikinibody haha, maar goed dat nemen we maar voor lief.

Er zijn 2 vragen die ik momenteel veel krijg haha, 1 van die vragen is waar ik het van betaal.. Al het geld wat ik verdien met mijn bedrijf heb ik apart gezet afgelopen jaren en ik heb verder geen vaste lasten, dus er blijft alleen geld “over”. En de 2de vraag: moet je niet naar school? Ik weet dat het misschien niet handig is om dat online te zetten, maar ja ik moet naar school. Maar ik mis 1 week, waardoor ik niet in ed problemen kom want je “mag” 2 weken missen. Niet helemaal de goede instelling maar zolang ik aan het eind van dit jaar alles af heb hoeft het geen probleem te zijn. De reden waarom ik impulsief wou reizen was omdat ik de afgelopen 8 maanden aan één stuk heb doorgewerkt, zonder vrije dagen of überhaupt weekend. Natuurlijk koos ik daar zelf voor, maar ik merk nu aan mijn lichaam dat ik rust nodig heb. En tja ik weet van mezelf dat ik dat hier niet kan vinden en dit kwam zo op mijn pad, woehoe!

Ik kan niet wachten om foto’s en ervaringen te delen met jullie <3

Zijn jullie wel eens impulsief op reis geweest? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.