Photodiary Snorfestival, mijn eerste workshop & ik ga op reis!

Home / Personal / Photodiary Snorfestival, mijn eerste workshop & ik ga op reis!
Photodiary Snorfestival, mijn eerste workshop & ik ga op reis!

Romy Palstra photodiary

En toen was er weer een maand voorbij, eigenlijk wel meer dan een maand. Een maand waarin weer zoveel is gebeurd wat ik niet aan had zien komen. Om te beginnen met waarom ik onder andere de afgelopen dagen niet zoveel heb geplaatst.. Ik vertrek morgen spontaan samen met een studiegenoot naar Kaapverdië, Afrika! Jaa echt woehoeee! Heel impulsief hebben we het vrijdag geboekt, en ineens heeft de komende week een andere wending gekregen. Ik heb er superveel zin in, onder andere  (hoe stom het ook klinkt) omdat ik echt vakantie nodig heb!  En nu gaan we dus spontaan naar Afrika, zo ontzettend leuk.

Maar goed, deze afgelopen maand was weer een maand met veel hoogtepunten die ik grotendeels niet aan had zien komen.  Zo was er het Snorfestival en gaf ik mijn eerste workshop. Maar ook het bevrijdingsfestival, Koningsdag en een trainingsweekend van mijn animatiewerk. Kortom, weer een heleboel leuke dingen die ik in dit artikel ga delen!

Groninger Museum

We bezochten met school de Maarten Baas expositie in het Groningermuseum, ik hou echt teveel van musea, al is het alleen al omdat het een goede fotografielocatie is haha.

picmonkey-collage3

Ik zag Luna weer, wat heel gezellig was, en we maakten eindelijk een foto samen yes! Verder kregen we een opdracht om mensen te stalken in de stad, hoe kan je dat nou beter doen dan wanneer je op een terrasje zit?

Snorfabriek kantoorWorkshop Snorfabriek

Onze eerste workshop was een groot succes, superleuk! En yay, want onze tweede workshop staat gepland! Klik hier voor het artikel. Oja, en voor het Snorfestival moest ik een kaartenrek vanuit Groningen meesjouwen in de trein naar Utrecht. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en staat het rek nu mooi in ons kantoor!

picmonkey-collage5

Mijn broer en zijn vriendin wonen aan “de andere kant van het water” en omdat de brug eruit ligt moesten we met het pondje naar de overkant, superleuk!

picmonkey-collage6

En natuurlijk moesten we ook naar school deze periode, ik maakte slippers van ramen wissers en 2 lampen! Uiteindelijk ben ik beoordeeld met een 8 wat ik niet aan had zien komen! Verder genoot ik van de bloemen die ik onderweg naar school tegenkwam en kon ik mijn gele regenjas eindelijk aan met de regenbuien van afgelopen maand.

picmonkey-collage7

We hebben tegenwoordig een buurtkat die elke week eens bij ons langskomt, hij of zij is echt zo lekker zacht en schattig. Een goede optie voor wanneer je geen kat hebt haha.

picmonkey-collage9

Op 7 mei was er het Snorfestival in de Snorfabriek waar Jessy en ik ons kantoortje hebben, ik ging er live mensen portretteren en het was een groot succes, echt heel leuk! Er komt waarschijnlijk nog een artikel over. En op weg van de Snorfabriek naar Utrecht Centraal liep ik samen met Luca langs allerlei geweldige fotografiewaardige plekjes, het fijne was dat ik dan niet de enige was die wou stoppen haha.

Trainingsweekend Recrateam

picmonkey-collage10

Zoals ik aan het begin van dit artikel al vertelde was het tijd voor weer een nieuw trainingsweekend van Recrateam, het bedrijf waar ik afgelopen 2 jaar animatiewerk voor heb gedaan. En hoewel ik komende zomer niet ga werken hoop ik in het voorseizoen nog ergens in te kunnen vallen. In ieder geval is een “buddydag” op een trainingsweekend weer fijn om op te frissen en om de nieuwe dansjes te leren, heel gezellig en leuk!

Verder was er afgelopen week kermis in Groningen, ik blijf dat altijd zo’n magische plek vinden. En ik ging gisteren naar de Douglas want mijn moeder had nieuwe parfum nodig, ze hadden daar een leuke moederdagactie met Polaroids en ik was natuurlijk enthousiast en ging op de foto.

picmonkey-collage11

Hoewel ik eigenlijk bijna nooit selfies maak, vond ik mijn nieuwe gele achtergrondrol het het wel waard, en spot je mijn nieuwe (zelf gedesignde) pin al? Oh en voor de reis naar Kaapverdië mocht ik de Go Pro van iemand lenen, zo leuk, ik hoop echt toffe shots ermee te kunnen maken!

Voor nu ga ik gauw weer verder met inpakken voor de komende week, bereid je maar voor op heel veel foto’s vanuit Kaapverdië, haha!

Wat is het leukste wat jij afgelopen maand hebt gedaan? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.