Cadeautips / Fjällräven Kånken – Duifhuizen tassen en koffers

Home / Lifestyle / Cadeautips / Fjällräven Kånken – Duifhuizen tassen en koffers
Cadeautips / Fjällräven Kånken – Duifhuizen tassen en koffers

Processed with VSCO with hb2 preset

Nog 12 nachtjes slapen en het is 5 december, wat betekent: pakjesavond! Als kind is dat echt een magische dag en stiekem nog steeds wel. Laatst kwam sinterklaas aan in Nederland en eigenlijk meteen krijg ik weer die kriebels die ik vroeger ook had.

Ik weet nog dat ik het heel jammer vond om te horen dat sinterklaas niet bestond. Later hoorde ik van mijn ouders dat mijn ouders de deur op een kier lieten staan, waarna mijn buren dan bonsden op het raam, pepernoten in de gang strooiden en vervolgens een zak met cadeautjes voor de deur zette. Best een geregel als ik het zo opnoem haha. Ook weet ik nog dat ik ooit eens een cadeautje had gevonden in mijn moeder haar kast, die voor spakjesavond bedoeld was, dat was mislukt dus haha.

Ondertussen heb ik al een aantal nieuwe sinterklaas surprise video’s opgenomen maar in een surprise horen natuurlijk ook cadeautjes! Heb jij nou echt inspiratie nodig voor cadeautjes, kijk dan zeker verder!

Muts – Primark / Lipstick – MAC / schetsboek – Moleskine / FjällrävenDuifhuizen tassen en koffers / camera – Instax / sokken – C&A / flesje – Dopper / schilders benodigdheden / horloge – Daniel Wellington

Meestal wanneer we sinterklaas vierden met mijn ouders, kregen we naast de getrokken lootjes nog een groter cadeautje. Dat kon een etui, een potlodenset, een nieuwe schooltas, skeelers of kinderwagen voor je babyborn zijn.

Maar het is niet altijd even makkelijk om een leuk cadeautje uit te kiezen en te vinden, daarom deel ik in dit artikel wat inspiratie voor een aantal cadeautjes die leuk zijn om te geven (en te krijgen 😉 ) Het is natuurlijk per persoon verschillend, maar hey ik zou het leuk vinden om ze te krijgen voor (eigenlijk van hé) sinterklaas. En eigenlijk kreeg ik al een cadeautje van de sint (of nou ja soort van), namelijk deze Fjällräven!

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een uitzoeken tas uitzoeken om te reviewen. Ik wist vrijwel meteen zeker dat ik zou kiezen voor een Fjällräven tas, maar ik twijfelde nog wel tussen de gele kleur of de kleur Frost Green. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de Frost Green Fjällräven rugzak.

Deze rugzak is zeker aan te raden, er kan meer in dan ik dacht en door de simpelheid is hij echt prachtig. De rugzak heeft een apart vak voor je laptop en de vakjes aan de zijkant vind ik echt perfect voor mijn Dopper en om daar opgerolde papieren in te stoppen.

Ik heb hem gelijk ook al (onvrijwillig) getest in de regen, en yes hij is waterdicht haha. Met mijn dopper in het zijvakje voel ik me bijna een ‘hipster’, maar daar kan ik mee leven haha. Kortom: ik ben enorm blij met deze nieuwste aanwinst, ik weet zeker dat ik hem heel vaak ga gebruiken!

Wat staat er op jouw lijstje voor sinterklaas? En wat vind jij van mijn Fjällräven? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.