DIY Sinterklaas surprise VW busje!

Home / Creative / DIY Sinterklaas surprise VW busje!
DIY Sinterklaas surprise VW busje!

thumbnail kopie

Kerst komt al snel dichterbij, maar niet alleen kerst.. Eerst hebben we nog sinterklaas! Nog iets meer dan 2 weken om precies te zijn, wat betekent dat velen weer cadeau en surprise stress hebben haha. Ik weet nog van “vroeger” (hoe moet je het anders noemen haha), dat ik nooit iets origineels wist om te maken. Overigens heb ik dat nu absoluut niet meer, ik heb nu enorm veel leuke ideeën voor originele surprises. En natuurlijk wou ik die ideeën graag met jullie delen, dus heb ik vandaag een video waarin ik laat zien hoe je (makkelijk) een schattig Volkswagen surprise busje kunt maken! Want zeg nou zelf; wie houdt er niet van VW busjes?

Klik hier om de video op Youtube te bekijken.

Wat voor surprises heb jij ooit gemaakt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.