Cadeautips voor op een date!

Home / Creative / Cadeautips voor op een date!
Cadeautips voor op een date!

relatieplanet-illustratie-2-romy-palstra

Wat moet ik aan op een date? Wat mag ik niet vergeten? Zit mijn haar wel goed? Het zijn allemaal vragen die waarschijnlijk al wel eens in je op gekomen zijn voordat je op date ging. Maar je hebt vast ook wel eens gedacht: moet ik ook iets meenemen voor hem of haar? En zo ja, wat?

Wanneer je op date gaat hoef je natuurlijk niet iets mee te nemen, maar wil je toch een klein presentje meenemen voor je date dan kan je misschien wel wat inspiratie halen uit dit artikel! Onthoud wel dat je niet te hard van stapel moet lopen. Het kan natuurlijk ook erg afschrikken wanneer je op de eerste date al gelijk met een grote bos bloemen aan komt zetten of gelijk met een sierraad terwijl je elkaar nog niet heel vaak gezien hebt. En onthoudt dat het natuurlijk om het idee gaat en dat het echt niet hoeft!

1. Een doosje chocolade

Om gelijk cliché te beginnen, chocolade doet het bij een vrouw bijna altijd goed en de mannen zijn vaak ook wel fan. Het leukste zou natuurlijk zijn als jullie de chocolaatjes samen op kunnen eten.

2. Een flesje wijn

Of een ander soort drankje. Het is natuurlijk wel handig om te weten of je date ervan houdt of juist gelukkiger wordt van een ander soort drank. Maar het is zeker leuk om een flesje wijn mee te nemen op een date (hangt ervan af wat jullie gaan doen), maar anders is het leuk om samen het glas te heffen en wie weet op wel een mooie toekomst te proosten.

illustratie-relatieplanet-6

3. Bloemen

Bijna net zo cliché als chocolade, maar bloemen doen het ook altijd goed op een date. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Maar zoals al eerder gezegd, loop niet te hard van stapel en begin bijvoorbeeld eerst subtiel met één roos. Houd er ook rekening mee dat wanneer je een date hebt dat wat langer duurt dan alleen een etentje, de bloemen er aan het einde van de dag zonder water, niet meer zo mooi uitzien als aan het begin van de dag.

4. Tickets voor een volgende date

Als je al een tijdje aan het daten bent met elkaar en je eigenlijk al wel een klein beetje zeker bent van een volgende date, dan kan je je date aan het einde van de dag verrassen met tickets voor een volgende date. Bijvoorbeeld met tickets voor de dierentuin, een pretpark, of voor de echte durfallen tickets voor een dagje spa.

5. Een kaartje

Niet te moeilijk en gewoon een klein leuk gebaar, eventueel in combinatie met één van de eerder genoemde cadeautjes. Een kaartje is ook altijd leuk om te geven en te krijgen!

 

Neem jij wel eens wat mee voor je date of heb je al eens een keer iets ontvangen? 

Dit artikel is ook verschenen op Relatieplanet.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.