Photodiary Thailand, Animatiewerk & camping Minerva!

Home / Personal / Photodiary Thailand, Animatiewerk & camping Minerva!
Photodiary Thailand, Animatiewerk & camping Minerva!

photodiary

De afgelopen tijd kan ik maar met één woord omschrijven en dat is: bizar! Ik had weer even deze blogpost nodig om mij te beseffen dat afgelopen maanden best wel intensief waren. Zo ging ik natuurlijk 5 weken naar Thailand en tussendoor nog een paar dagen naar Maleisië. Toen ik thuis kwam wou ik heel graag al mijn foto’s uitzoeken etc, maar er was geen tijd voor want ik was maar een paar dagen thuis. Op de dagen dat ik thuis was ging ik onder andere naar het Noorderzon festival in Groningen samen met mijn moeder waar we naar een theaterstuk hebben gekeken.

photodiary8

4 dagen nadat ik terug was gekomen uit Thailand ging ik alweer door naar camping ‘t Rheezerwold in Hardenberg. Daar heb ik een week gewerkt in een animatieteam samen met Rosan, echt een topper! Ik moet wel heel eerlijk toegeven dat gelijk doorgaan naar een camping om animatiewerk te gaan doen, na 5 weken intensief gereisd te hebben, niet zo slim was.

photodiary7

Toen ik namelijk terug kwam van het animatiewerk was ik 1 maar dag thuis, om vervolgens weer door te gaan als vrijwilliger/buddy naar Camping Minerva in Elp. Het was een introductiekamp van de kunstacademie en vorig jaar tijdens kamp had ik al gezegd: ik wil volgend jaar sowieso vrijwilliger zijn! En zodoende kon ik het niet laten. En ondanks dat ik er al vermoeid heen ging heb ik wel echt genoten met zoveel leuke en mooie mensen op 1 plek.

photodiary9

Ohja, grappig om ook nog te vertellen. Voordat wij naar Elp vertrokken voor de camping gingen wij met een groepje buddy’s nog naar een filmpremière van Julian Verkerk, om vervolgens met zijn allen een taxi te nemen naar de camping. Overigens was de “camping” midden in het bos waar we geen signalen konden ontvangen op onze mobieltjes. Waardoor we met zijn allen verdwaalden (aangezien onze chauffeuse ook niet de weg wist). Uiteindelijk zijn we ergens random afgezet, en daar zijn we gelukkig opgehaald.

photodiary6

21731716_1661242327281585_7672436337579261917_o

photodiary1 photodiary2 photodiary3  photodiary5

In Maleisië hadden we een heel luxe hotel geboekt waar we een rooftop infinitypool hadden, zo tof!

photodiary4Ik gaf weer een workshop illustratief portret tekenen waar ook al een artikel over verschenen is.

Mijn afgelopen maanden waren zoals je ziet echt heel vol en heel bizar. Ik heb veel toffe mensen mogen ontmoeten en beter kunnen leren kennen. Ook heb ik heel veel mooie plekken gezien waar ik zo dankbaar voor ben dat ik die mogelijkheid heb! Ik kijk met een zeer goed gevoel terug op deze weken, maar tegelijkertijd ben ik ook wel weer blij als ik het iets rustiger heb en kan genieten van school 🙂

Wat is het tofste wat jij hebt gedaan afgelopen 2 maanden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.