Canada / eerste week!

Home / Travel / Canada / eerste week!
Canada / eerste week!


Het is raar, normaal plan ik een artikel in, nu kan ik gelijk op publiceren drukken. De zomertijd is in Nederland ook in gegaan, wat betekend dat er nu 9 uur tijdsverschil is. Het is hier op dit moment kwart over 9 ‘s avonds en dus bij jullie kwart over 6 ‘s ochtends. Ik heb er al een week opzitten, de tijd gaat ontzettend snel en ik heb eigenlijk geen eens tijd om te bloggen! Ik probeer een heleboel foto’s te maken, zaterdag was ik in Stanley park en daar maakte ik zoveel foto’s dat ik er voor morgen een apart artikel over gemaakt heb. Geloof mij, het is jaloersmakend en ik heb enorm genoten van de fietstocht, het is er zooo mooi!

Oja trouwens even een besefmomentje dat de eerste week alweer voorbij is! Ik heb het hier zo naar mijn zin dat de tijd ontzettend snel gaat!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.