Canada // Granville Island & Art Academy!

Home / Travel / Canada // Granville Island & Art Academy!
Canada // Granville Island & Art Academy!

Zoals ik volgens mij al verteld had, of nou ja jullie hebben het kunnen zien in een vlog, was ik zondag & maandag vrij. Voor zondag had ik een lange fietsroute uitgestippeld, zodat ik alles in 1 keer zou kunnen doen omdat de tijd hier vliegt. Dat het mij ook daadwerkelijk zou lukken om alles te zien, dat had ik niet verwacht.

Ik startte vanaf mijn huis en fietste richting Granville Island, ik had er al veel over gehoord en het was niet ver van Downtown, het kostte maar een half uur om vanaf de plaats waar ik verblijf, naar Granville Island te fietsen. Of nou ja Google maps zei het, maar zelf ben ik nog tig keer gestopt om foto’s te maken.

Vanaf Granville Island fietste ik door richting Kitsilano Beach&park, toen naar Jericho beach/park en uiteindelijk naar Wreck Beach. Ondertussen kwam ik de parken: Sutcliffe Park, Margaret Piggot Park, Point Grey Park, Volunteer Park, Jean Beaty Park, Hastings Mill Park en het Spanish Banks Beach Park tegen. Of nou ja ze noemen een grasveld hier al een park haha.
Het weer was prachtig, iedereen was buiten aan het barbecuen, aan het picknicken, skeeleren, fietsen, volleyballen, vliegeren, skateboarden of aan het hardlopen, zo’n ontzettend fijne sfeer! Ik heb die dag meer dan 25 kilometer gefietst en nog een heel stuk gelopen, een heerlijk productieve dag.
Vandaag alleen de foto’s van Granville Island, want ik heb veel te veel dat ik aan jullie wil laten zien.
Op Granville Island was ook de Emily Carr Art Academy, en natuurlijk wou ik even binnenkijken!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.