Canada // Charleson park & Sea Wall!

Home / Travel / Canada // Charleson park & Sea Wall!
Canada // Charleson park & Sea Wall!


Zoals ik gisteren al vertelde in een artikel, had ik zondag een hele lange route uitgestippeld om te fietsen. Het artikel over Granville Island kan je HIER lezen, maar onderweg naar Granville Island kwam ik een paar ontzettend mooie plekken tegen, waaronder het Charleson Park, het park kwam nogal onverwachts, want ik was opzoek naar de weg naar Granville Island, die ik niet kon vinden.

Kun je het je trouwens voorstellen dat ik net mijn avondeten op heb en het artikel meteen publiceer nadat de foto’s uitgezocht zijn? Voor mij ‘s avonds, kan ik nog eventjes met mijn ouders whatsappen, en als ik wakker wordt kan ik nog een paar uurtjes contact hebben! Dat is denk ik het lastigste, het tijdsverschil, en wanneer ik er aan gewend ben dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Over minder dan 2 weken is het namelijk alweer zo ver, de tijd vliegt!

Eigenlijk alles wat ik onderweg zie en mooi vind, fotografeer ik, met als resultaat dat wanneer je thuis komt je meer dan 1000 foto’s uit moet zoeken. Met het organiseren ervan ben ik nog niet zo handig, vandaag daarom een beetje een rommelig artikeltje, allereerst het Charleson park, en vervolgens een deel van de reis op mijn fiets langs de sea wall.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.