Canada // Lynn Canyon Park! Deel 1

Home / Travel / Canada // Lynn Canyon Park! Deel 1
Canada // Lynn Canyon Park! Deel 1

Ik heb het mezelf weer moeilijk gemaakt hoor, uit 270 foto’s moest ik de 15 mooiste foto’s uitzoeken.. Geloof mij, dat is onmogelijk, want er is veel te veel dat ik jullie wil laten zien. Daarom maar verschillende delen van dit park, het Lynn Canyon Park, ik ging er donderdag ochtend heen, ik reed mee met Emma tot Noord Vancouver, vanaf daar fietste ik naar het park, of nou ja ik deed een poging.

Na een tijdje gefietst te hebben in het park, kwam ik bij een smal weggetje, ik dacht dat er na dt weggetje weer een fietspad zou komen, maar na een kwartier lopen kwam die er maar niet. Maar vol goede moed liep ik door met de fiets aan mijn hand, nou niet helemaal, meer op mijn schouder, want de paden werden steeds smaller en steiler. Ik twijfelde: zou ik terug gaan? Nee, het zal vast niet meer zo ver zijn. Geloof mij dat was het wel, een paar kilometer heb ik met een fiets op mijn schouder gelopen, op rotsen, wortels van bomen en andere gekke paadjes. Zonder een fiets was het al zwaar, maar met een fiets al helemaal.

Er kwam maar geen einde aan, na anderhalf uur kwam ik aan bij een routebeschrijving, aan die paal maakte ik mijn fiets vast, ik kon niet meer. Op dat moment kon ik echt op de grond gaan liggen huilen, mijn lichaam voelde alsof ik al 3 dagen door een bos had gelopen. Maar gelukkig voelde het een stuk fijner zonder fiets en liep ik toen alleen nog maar met een backpack, een hele opluchting!

Om nog niet alles te vertellen in 1 artikel, zeg ik alleen nog maar dat het het helemaal waard was, die enorme pijn, al het zweet en alle andere bijwerkingen van het dragen van een fiets. Het was namelijk een enorm gaaf park, en ik kan niet wachten tot ik jullie de rest van de foto’s kan laten zien (oja en de mooiste foto, bovenaan het artikel, hij is niet eens bewerkt, bizar hoe mooi).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.