Canada // Suspension bridge!

Home / Travel / Canada // Suspension bridge!
Canada // Suspension bridge!
Het is gelukt soort van! Hoewel ik natuurlijk pas thuis alle foto’s op mijn gemakje ga uitzoeken, heb ik in ieder geval al wel de foto’s van het Lynn Canyon Park uitgezocht. Gisteren konden jullie deel 1 van de foto’s al zien, vandaag deel 2 met daarin ook de Suspension bridge!
Zoals ik gisteren al vertelde was het zwaar om met een fiets te gaan lopen, het is niet te bevatten aangezien het heel anders op de foto’s is dan in het echt. Wel was het zo ontzettend mooi, eigenlijk overal waar je keek.
Ook ontmoette ik een hele aardige Duitse jongen op de Suspension Bridge, met hem heb ik nu contact via Facebook. Hij bracht me nog naar een prachtige plek waar we een tijdje in de zon hebben genoten, want ooh wat was het boffen met het weer!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.