Canada / Queen Elizabeth park!

Home / Travel / Canada / Queen Elizabeth park!
Canada / Queen Elizabeth park!

Ondertussen heb ik al een paar honderd foto’s hier gemaakt, het uitzoeken ervan wordt steeds lastiger want ik wil het liefst ze allemaal met jullie delen! Toen ik donderdag naar het Queen Elizabeth park ging had ik ook niet gedacht dat het me zo zou verbazen. Buiten het feit dat ik verbaasd was over de grote en over hoe mooi het er was, verbaasde me de koepel mij nog meer. Ik was op zoek naar een toilet (ja echt) en dus besloot ik een kijkje te nemen in een mooi glazen gebouw, het was een soort kas, benauwd en gefluit van vogeltjes.

Ik besloot entree te betalen zodat ik kon zien wat het precies was, het leek op een vlindertuin die je normaal in de dierentuin ziet. Ik was een beetje geshockeerd toen ik naar links keek en ik ineens papegaaien zag, whaah! Niet 1, niet 2 maar een stuk of 20 verschillenden!
Helemaal gelukkig heb ik er rond gelopen, echt genoten, ik ben er nog een best lange tijd gebleven! En je raadt het natuurlijk al ik maakte een heleboel foto’s, een nog te grote selectie deel ik vandaag met jullie!Oh en het mooiste van alles misschien wel, is dat het park maar 10 minuten fietsen van het huis waarin ik verblijf is! Woehoe!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.