Dag 19/63 Mallorca // Polença

Home / Travel / Dag 19/63 Mallorca // Polença
Dag 19/63 Mallorca // Polença

Na 6 dagen hebben we toch maar weer eens iets ondernomen, de dagen thuis gaan het snelste. Ik vermaak me wel als ik thuis ben (of nou ja, thuis thuis, in het appartementen dan). Eigenlijk heb ik altijd wat te doen, er is nooit een moment dat ik me verveel, er zijn nog 1000en ideeën die ik uit wil werken en nog 100en tekeningetjes die ik wil maken. Kortom, ik vind de tijd in ons appartement veel sneller gaan dan wanneer we iets ondernemen.

Ik ben voorlopig nog heel wat artikeltjes zoet met het terugschrijven van mijn dagen, gelukkig houdt ik een dagboek en een logboek bij dus ik kan alles terug lezen. Ook is het gesprek met mijn moeder een soort live dagboek want via whatsapp praten we de hele dag door haha.

Deze 19e dag (zondag 17 augustus), besloten we om iets te ondernemen, we waren nog niet eerder naar een markt geweest en daarom leek het ons leuk om de markt met het strand te combineren. We hebben goed gecheckt of er wel echt een strand was in Polença, en ja dat was er echt. Maar.. Ja nu komt het.. Ondanks dat we alles goed gecheckt hadden, bleken we toch verkeerd te zijn, we moesten voor de markt in Polença uitstappen, en voor het strand in Port de Polença, aii.. We zijn dus gewoon de hele dag op het strand gaan liggen aangezien we anders nog weer dubbel moesten gaan betalen voor de bus en tja..

Het strand was fijn, al waren er alleen maar Engelsen met huilende kinderen, ook was het strandje erg klein en had je eigenlijk geen keuze om niet onder een paracol te gaan liggen. Dus ook maar een paracol gehuurd, verder was het wel fijn, alleen heb ik nog steeds geen bruine kleur. Misschien komt dat omdat dit nog maar de 3de keer was dat we naar het strand waren (voor mij eigenlijk de 2de keer aangezien ik in Soller niet in de zon heb durven liggen, zitten, staan omdat ik zo verbrand was). Tot nu toe vind ik het strand in Palma het fijnste, hier in Polença was veel zeewier en je moest best ver lopen in de zee om wat dieper te zwemmen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.