Dag 4&5/63 Mallorca // Bustour

Home / Travel / Dag 4&5/63 Mallorca // Bustour
Dag 4&5/63 Mallorca // Bustour

De tijd gaat best snel als ik zo naar mijn artikels kijk! Vandaag dag 4&5 (ik ben nog steeds niet up to date met mijn blog zoals jullie zien).

^ Avondeten van dag 4, gebakken aardappeltjes met hamburger, ei en sla | de bus tour | avondeten dag 5, mijn eerste wrap.. met hamburger.. ja hoor Romy.. haha!

Dag 4, op 2 augustus gingen we de hele dag winkelen in Palma om vervolgens de dag af te sluiten samen met Jacquelina en Daniël in een grote rode CitySightSeeing bus die in Palma reed. Voor 18 euro kon je dan 24 uur met de bus reizen. Allereerst waren we rond 11 uur in de stad Palma, gelukkig is het maar een kwartiertje lopen vanaf ons appartement, we probeerden zoveel mogelijk winkels te bezoeken. Uiteindelijk kocht ik die dag niets (op wonderbaarlijke wijze). De stad is zo mooi, interessanter dan alle winkels haha. We waren al redelijk vroeg terug in ons appartement en gingen ‘s avonds na het eten richting het station lopen (dit duurde ongeveer een uur haha), daar zouden we met de bus gaan. Helaas waren Daniël en Jacquelina de hele dag al in de bus geweest en toen we aankwamen gingen zij naar huis.

We hadden de 1 a laatste bus gemist en na een poosje gewacht te hebben kwam de laatste bus (die helaas niet het volledige ritje meer maakte), maar gelukkig bleek hij best dicht bij huis te stoppen. Een verfrissend kort rondje gereden en uiteindelijk waren we redelijk laat thuis, de volgende dag weer dus!

Ik weet niet hoe ik het doe, er zit een soort magnetische kracht in het knopje van mijn camera, het knopje van de foto.. Ik moet hem gewoon altijd indrukken bij alles wat ik zie, alles moet ik vastleggen op camera, want wat als ik dit moment vergeet…

Wanneer je een ticket koopt krijg je oordopjes die zo slecht werken da iedereen ze in bomen hangt onderweg. Je kunt dan iemand in 8 verschillende talen hoor praten over wat we zien, maarja, echt verstaan door deze oordopjes kon je niet haha. Mijne heb ik overigens nog gewoon in mijn tas.

Ondertussen zijn we uit de bus gestapt om te winkelen bij Porto Pi, maar het was zondag dus helaas was alles dicht. Binnenkort gaan we daar nog een keer heen! We zijn naar huis gereden en hebben daar gegeten, om 8 uur vertrokken we weer opnieuw.

Om half 9 stapten we weer opnieuw de bus in maar na een tijdje moesten we uitstappen en wachten op een nieuwe bus, zo erg was dat niet want er was een kleine markt en een plekje met prachtige zwanen en jongen.

Het begon al een beetje te schemeren, de belichting van de foto’s is dus niet erg mooi.

^ De markt / braderie ^

En het was zo ontzetten druk in de bus..

Een leuk druk dagje, maar toch wel heerlijk in zo’n bus voor een dagje! Ik heb alleen wel de hele dag een doek over mij heen gehad omdat ik bang was weer te verbranden haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.