Photodiary week 31

Home / OVERIG / Photodiary week 31
Photodiary week 31
Wow, alweer een week voorbij, elke dag verbaas ik me erover hoe snel het gaat, ik sta op en voor ik het weet lig ik weer in bed. Natuurlijk is dit niet elke dag zo maar wanneer ik blog voelt het standaard zo.  Vandaag een photodiary met de Instagram foto’s van afgelopen week, de meeste foto’s worden gemaakt met mijn camera die bijna dag en nacht op mijn nek hangt. Maar toch maak ik blijkbaar nog redelijk vaak een foto met mijn mobiel kwam ik achter, want mijn geheugen is vol haha! 
Instagram: Muchables & Muchablenl

 In de tour bus | ik vroeg op Instagram wat jullie toffe kunstenaars vonden.

 Dagboek bijschrijven, ik ben niet zo goed in het bijhouden ervan haha | onze eerste stage dag!

 Eigenlijk is hier allemaal maar weinig over te zeggen, het is hier gewoon ontzettend mooi.

 Palma | superlieve kat die elk beetje aandacht waardeert.

 Er is weinig te vertellen over de foto’s, het is eigenlijk wel te zien wat erop staat | de laatste twee foto’s zijn genomen tijdens onze terugreis uit Binissalem.

 Dagboek (alweer) bijschrijven, en nu nog niet klaar wow..

Dit is toch echt ontzettend mooi!


Mijn eerste dagboek ooit is vol, wow | aanloopjes van de eerste 10 dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.