Don’t look back, you are not going that way

Home / OVERIG / Don’t look back, you are not going that way
Don’t look back, you are not going that way
Deze week is nogal hectisch, ik moet nog veel regelen voor mijn verjaardag (OV enzo) en ook mijn stage begint met de dag meer te dringen. Te weinig slaap zorgt alleen maar voor minder productiviteit, maar door tot ‘s avonds laat door te gaan heb ik het gevoel alsof ik toch nog een beetje voldoening kan halen, als in mijn to do lijst afwerken, na school ben ik moe en wil ik het liefste slapen. Nog eventjes, als alles geregeld is, is er weer tijd om volop te werken aan mijn blog want ik heb hele leuke ideeën. En hoewel ik alles op moet schrijven lukt het me niet om wanneer ik eindelijk pen en papier heb gepakt het ook daadwerkelijk uit te werken en op te schrijven.
Stay positive! Ik heb zin in de komende tijd, nog 2 weekjes bikkelen! 🙂

 Hoedje – H&M | jurkje – Oasap.com | schoenen – Invito | vestje – Takko Fashion

Leave a Reply

Your email address will not be published.