Illustration // birthday wishlist

Home / OVERIG / Illustration // birthday wishlist
Illustration // birthday wishlist

Over 3 dagen ben ik alweer jarig, ik heb er totaal geen zin in eerlijk gezegd. Ik houd gewoon niet van verjaardagen, ik houd van feestjes maar niet van mezelf haha. Maar goed, ik heb natuurlijk wel een wishlist voor mijn verjaardag, ik heb al vaak genoeg een wishlist gemaakt maar hij veranderd elke dag weer als ik weer toffe dingen zie. De komende tijd wou ik eigenlijk niet investeren in materiële zaken maar in ervaringen, maar om alles vast te leggen wil ik wel investeren in een camera of laptop hih.

Dit ga ik natuurlijk niet allemaal vragen voor mijn verjaardag, eigenlijk weet ik al wat ik ga krijgen (ik moet het alleen nog zelf uitzoeken). Van o.a verjaardagsgeld en zelf geld bijleggen wil ik een go pro kopen, lijkt me echt heel tof om daar mee te kunnen zwemmen en longboarden! Ook lijken me voor thuis softboxen heel fijn, maar uiteindelijk ga ik voor een gouden ringetje als aandenken aan mijn 18e verjaardag.

(binnenkort komen er trouwens weer uitgebreidere tekeningetjes hih).

Wat zou jij vragen voor je 18e verjaardag?

Liefs, Romy

Leave a Reply

Your email address will not be published.