Eerste foto’s vakantie!!

Home / Travel / Eerste foto’s vakantie!!
Eerste foto’s vakantie!!
Woensdag 14 augustus ging ik samen met mijn ouders op vakantie naar Gran Canaria, de eerste keer zonder mijn broer en zonder onze vakantievrienden, heel erg wennen dus. 17 en met je ouders mee op vakantie? er waren weinig mensen van mijn leeftijd in ons hotel, en diegenen die er waren waren daar met vrienden. Helaas geen mensen waar ik mee kon optrekken, dan maar zonnen en af en toe zwemmen.
Dit was de tweede keer voor ons dat we naar een hotel op vakantie gingen, en all in clusive zaten, eerder gingen we een keer in Turkije. Het was geen succes, maar daar schrijf ik nog wel eens iets over. Na 3 dagen zaten mijn moeder en ik op het balkon en hoorde ik ineens mijn broer schreeuwen naar mijn moeder. Het duurde ongeveer 10 minuten voordat ik mijn mond weer dicht deed van verbazing. Ik had mijn broer al een paar keer gewhatsappt dat ik wou dat hij even over kwam vliegen, daarop antwoordde hij dat ik nog even moest dromen. Ik kon wel huilen van blijdschap, het scheelde niet veel, samen met zijn vriendin Frederique kwamen ze. Mijn vakantie was ineens nog veel leuker!
Natuurlijk heb ik weer enorm veel foto’s gemaakt. En weer heb ik een grote fout gemaakt, ik heb mijn kapotte SD kaartje gebruikt waardoor weer heel veel foto’s weg zijn, eigenlijk 8GB aan filmpjes en foto’s is weg. Ik probeer het nog terug te krijgen, maar de kans is enorm klein, ontzettend dom en het was ontzettend dom en natuurlijk mijn eigen schuld tja. Ik had voor 20GB aan SD kaartjes mee, en ik heb geen idee hoe maar ik heb ook al die 20 gb gebruikt (WTF?). Wow ja..
Er komen nog meerdere artikels met foto’s van mijn vakantie, ik heb het gevoel dat elke foto die gemaakt wordt met mijn Canon mooi is, en mooie foto’s wil ik plaatsen haha.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.