Mijn eerste Instastory!

Home / Creative / Mijn eerste Instastory!
Mijn eerste Instastory!

PicMonkey Collage-9Sinds een tijdje heb je de “snapchat” functie op Instagram, een functie waarbij je je eigen instastory kunt creëren. Ik vind het een hele leuke toevoeging want ik heb vaak veel meer foto’s die ik wil delen dan dat ik daadwerkelijk op Instagram wil zetten. Ik heb zelf (nog) niet zoveel met de app Snapchat maar vind het idee opzich wel leuk, daarom is dit perfect. Ook omdat je de story van iedereen 24 uur lang onbeperkt kunt openen!

PicMonkey Collage-10

Maar het leek me leuk om niet de foto’s te laten verdwijnen maar ze op te slaan en ze een keer met jullie te delen. Een deel van de foto’s ben ik vergeten op te slaan dus hier de rest van de foto’s! De keren hierna zal ik het instastory artikel bij het photodiary artikel toevoegen.

PicMonkey Collage-30
Ik had mijn eerste college, maar Kim vond het net zo interessant als ik / we kregen een nieuwe dummy van school

PicMonkey Collage-11

Veel foto’s spreken eigenlijk al wel voor zich, vooral veel foto’s van mijn schetsboeken, outfits en mijn kippen!

PicMonkey Collage-12

Ik begon met het gebruiken van deze nieuwe functie toen ik weer thuiskwam uit Duitsland, ik was zo blij dat ik eindelijk weer kon tekenen, normale schoenen aan kon, mijn kippen weer zag en mijn nieuwe meubel van de IKEA in elkaar kon zetten.

PicMonkey Collage-13 PicMonkey Collage-14

Op een fijne zomeravond ging ik samen met mijn moeder geocachen en veldboeketten samenstellen, zo fijn!

PicMonkey Collage-15 PicMonkey Collage-16

Voor mezelf vind ik het vooral heel leuk om mijn outfits terug te zien, heel handig want zo kan ik precies zien wanneer ik dingen voor het laatst heb gedragen. Ook is het wel grappig om te zien dat er veel overeenkomsten met mijn outfits zijn, een rokje, dr. martens, blouseje met een vest.

PicMonkey Collage-19PicMonkey Collage-17

Samen met mijn moeder ging ik voor het eerst in dit dorp geocachen, we vonden er maar 1, dus binnenkort weer op pad! Ook zocht ik naar een nieuwe mobiele telefoon en ging ik uiteindelijk toch voor de Iphone5!

PicMonkey Collage-18  PicMonkey Collage-20

Samen met mijn moeder bezocht ik weer eens de IKEA en twijfelde ik over de gele tas, uiteindelijk heb ik hem toch niet gekocht want ik heb echt al te veel tassen helaas.

PicMonkey Collage-21

Wij bezochten niet alleen de IKEA maar ook de Makro waar ik een fijne backpack vond voor maar 60 euro, toen ik hem afrekende bleek hij maar 10 euro te kosten, wow? Ik wou hem kopen omdat hij 60 euro was (dacht ik) en dat was ver onder mijn budget van 100 euro voor een backpack, perfect dus!

PicMonkey Collage-22

Welke is jouw favoriet? Mijn favoriet is de 3de!

PicMonkey Collage-23

Ik nam mijn moeder mee uiteten en wij gingen traditiegetrouw samen naar het Noorderzon festival in Groningen, het was een gezellige dag!

PicMonkey Collage-24

Zoals je wel kunt zien heb ik veel getekend afgelopen tijd, ik maakte bijna 2 schetsboeken vol, yay!

PicMonkey Collage-25 PicMonkey Collage-26 PicMonkey Collage-27

Tijd om de snoepblikken op te ruimen, hoe leuk zijn deze vintage snoeppapiertjes! / mijn statief brak af / ik deed weer een paar bestellingen op de bus / na een lange tijd paste ik weer op, wat betekende een hele avond paarden en katten tekenen.

PicMonkey Collage-28

Ik ging naar een verjaardag en ook nog naar een familiedag, tijdens die familiedag ontmoette ik 3 vertakkingen van de familie die ik nog niet eerder ontmoet had. Het was boven verwachting gezellig!

PicMonkey Collage-29

Uiteindelijk heb ik de after foto nooit geplaatst, maar die komt er binnenkort wel! / ik ging op kamp wat ook zeer geslaagd was / er kwam een nieuwe update video online!

Wat vind jij van deze nieuwe functie op Instagram?

Ps. Ik zag een leuke Maxi Dress op Stylewe, maar ik twijfel enorm of mij zoiets zou staan, wat denken jullie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.