Event/beurs Creative Life!

Home / Personal / Event/beurs Creative Life!
Event/beurs Creative Life!

img_6955

Afgelopen vrijdag was ik een dagje te vinden op het Creative Life event in Utrecht, Anouk had gevraagd of het mij leuk leek om met haar mee te gaan en natuurlijk kon ik dat niet afwijzen! Zodoende stapte ik vrijdag ochtend vroeg de trein in, op weg naar deze beurs op een prachtige locatie.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar dat het een succes zou worden kon eigenlijk bijna niet anders door alle fijne foto’s die al gedeeld werden op social media. De locatie waar het event plaats vond was zo ontzettend mooi, heel licht wat echt perfect is voor foto’s, yay! Ook was alles enorm mooi ingedeeld, de standhouders hebben allemaal een feestje gemaakt van hun eigen ruimte. Het leukste aan het event vond ik dat er zoveel te doen was, genoeg workshops waar je uit kon kiezen en veel diversiteit.

Het is zo tof dat er zoveel verschillende mensen op één inspirerende plaats waren, ik heb ook met zoveel verschillende mensen gesproken waar ik enorm veel positieve energie van kreeg. Alleen al om die reden is het echt een lifegoal om hier ooit met mijn eigen kraampje te staan, hoe tof zou dat zijn!

creative-life

Het was de eerste keer dat Creative Life georganiseerd werd maar als je he mij vraagt was het een heel groot succes. Ik kan nu al niet wachten tot een volgende editie. Bij deze Anouk bedankt dat je me mee hebt genomen! 🙂

img_6853

img_6960img_6854 img_6886 img_6900 img_6915 img_6928 img_6930 img_6934 img_6937 img_6946  img_6956

Heb jij gehoord van deze beurs of ben je er toevallig ook heen geweest? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.