Fall in love with your life

Home / OVERIG / Fall in love with your life
Fall in love with your life

We hebben de afgelopen week hier eigenlijk bijna alleen maar slecht weer gehad, er is niet echt een moment geweest waarop ik dacht; yes laat ik outfitfoto’s maken. Geen strand meer voor ons, en vandaag zien we onze stage “begeleidster” voor het laatst, daar ben ik persoonlijk erg blij om, wat best wel lullig klinkt. Verder heb ik mijn koffer bijna helemaal ingepakt, zaterdag eigenlijk al, wat erg haha. Ook zijn onze vliegtickets al uitgeprint, met heel veel moeite, na vandaag zijn er nog 2 dagen dat ik het over Mallorca ga hebben, dan ga ik me richten op een nieuw positief avontuur! 🙂

 Deze sandaaltjes zijn weer mee met mijn ouders naar huis gegaan, op lopen lukte echt niet, ik kreeg er weer een blaar van (zelfs met die mooie pleister die je op de foto ziet haha).

Ik had trouwens 2 zonnebrillen mee alleen is de andere helaas de eerste week al kapot gegaan.

Hoed, bril – H&M / jukje – C&A / schoenen – Primark

Leave a Reply

Your email address will not be published.