Festival // Art Carnivale

Home / OVERIG / Festival // Art Carnivale
Festival // Art Carnivale
Net als vorig jaar ging ik ook dit jaar naar Art Carnivale in Steendam. Het was alweer een tijdje geleden dat ik erheen was, 18, 19 & 20 juli, dit jaar ging ik elke dag vroeg slapen want anders was ik de volgende dag zo kapot dat genieten moeilijk ging (zoals vorig jaar). Ik was dan wel ongeveer de eerste die ging slapen maar uiteindelijk had ik daar wel baat bij, ik ben echt geen tent slaapster, ik ben veel te panisch voor beestjes. 
Dit jaar was het weer supergezellig, alleen moesten we dit jaar in tegenstelling tot vorig jaar entree betalen (wij natuurlijk niet want we waren vrijwilliger). Ik deed precies hetzelfde als vorig jaar, kinderactiviteiten en broodjes bakken in de grote circustent. Weer een superfijne sfeer en ik heb genoten, vandaag laat ik jullie mijn hoeveelheid aan foto’s zien… en dit is nog maar een klein deel..

Leave a Reply

Your email address will not be published.