Photodiary week 29 & 30

Home / OVERIG / Photodiary week 29 & 30
Photodiary week 29 & 30
Hoewel ik een dagboek/logboek moet bijhouden voor school, lukt me dat toch aardig slecht. Ook dagelijks bloggen gaat me niet meer zo soepel af haha. Niet dat ik niets te vertellen heb, nee daar niet van maar misschien juist teveel. 
Vorige week plaatste ik geen photodiary online want ik dacht te weinig foto’s te hebben geplaatst, maar achteraf viel dat toch wel echt reuze mee! Deze week mijn eerste week in Mallorca, natuurlijk veel foto’s gemaakt maar de meeste foto’s zijn gemaakt met mijn spiegelreflex camera. 
Vandaag mijn instagram foto’s van de afgelopen 2 weken!

 Ik tekende een paar mensen weer na maar had er eigenlijk te weinig tijd voor | komende DIY’S!

 Ik ging oppassen en we gingen langs de dierenweide (en nee dit is geen vuur haha) | mijn eerste zelfgemaakte loombandje met de hulp van mijn oppaskindje

 Ootd | plannen

 Ik probeerde heel veel filmpjes in te plannen maar uiteindelijk lukte mijn planning niet helemaal | ik had een afspraak bij de kapster (vorige week maandag) om mijn haar te laten bleken, maar ik dacht dat dat niet verstandig zou zijn met de zon dus is het 2 maanden uitgesteld

 Oeps dubbele foto (alweer) | koffer ingepakt maar veel te zwaar

 Mijn hardloopkleding ging mee, maar helaas voor niets | lief!

 DIY <3 | helemaal klaar!

 Afscheid nemen van mama | uitzicht vanuit het appartement

 Eerste avondeten hier haha | jumm

 Want die mis ik wel een beetje in Nederland | strand en heel erg verbrand!

 Helaas met panty in dit warme weer maar geen keus | boodschappen gedaan

 Oreo pasta in de supermarkt | Adventure Time & Pou koekjes whaaah!

 Zoveel ijs overal | en weer het mooie strandje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.