Festival; Impressfest 2014

Home / OVERIG / Festival; Impressfest 2014
Festival; Impressfest 2014

Ik heb dit artikel zo lang uitgesteld, 750 foto’s uitzoeken en 175 filmpjes bewerken tot 1 video. Ik kan nu eindelijk video’s goed bewerken en dit is (hopelijk) mijn laatste video bewerkt met moviemaker, de kwaliteit van deze video is dus helaas niet supergoed.

Elk jaar organiseren alle opleidingen van mijn school samen een festival; Impressfest. Elke richting helpt mee en doet zijn ding waar zij/hij goed in is, ontzettend leuk om zo samen te werken en wat is het tof om dan het eindresultaat te zien. We hoefden maar 24 uur aanwezig te zijn in die week, maar eigenlijk ben ik elke dag naar school geweest omdat er dan zo’n fijne sfeer hangt (eigenlijk altijd wel)..

Ik kan heel veel vertellen erover maar ik denk dat alles wel te zien is in deze foto’s & video. Voorstellingen, een modeshow, eten en heel veel gezelligheid!

 Een soort drugs simulator, waarin je beleefde hoe het voelt om in een trip te zitten. Apart…

Leave a Reply

Your email address will not be published.