Gekke slaapweetjes / ik deel het bed met 25 anderen!

Home / OVERIG / Gekke slaapweetjes / ik deel het bed met 25 anderen!
Gekke slaapweetjes / ik deel het bed met 25 anderen!
Even had ik slapen als hobby in een vriendenboekje geschreven, tot ik oud genoeg was om te beseffen dat het zonde is van mijn tijd om elke dag uit te slapen. Hoewel dat “vroeger” natuurlijk niet elke dag kon, maar nu ik elke dag zelf mijn tijden kan bepalen moet ik mezelf er ‘s ochtends van overtuigen dat ik veel meer aan mijn dag heb als ik vroeg opsta. Vandaag deel ik mijn misschien wel gênante slaap weetjes met jullie:

♥ Juist ‘s nachts krijg ik inspiratie – soms heel handig maar als ik wil slapen word ik er gek van om elke keer weer mijn lichtje aan te doen om het op te schrijven (en als ik het niet opschrijf weet ik het de volgende ochtend niet meer).
 Ik slaap het liefst in alleen ondergoed – jaja, ik kom er openbaar voor uit op mijn blog, maar ik weet dat ik niet de enige ben. Zelfs een wijd shirt belemmerd me en in de winter vind ik een pyjama broek nog wel oké. 
♥ Al mijn ledematen moeten allemaal bedekt zijn – dit is vast voor velen wel herkenbaar, het voelt niet goed als er een elleboog buiten de dekens ligt want alles moet onder de dekens liggen.. Alsof er anders een monster komt die mijn voet eraf bijt. 
♥ Soms voelt mijn bed als een bootje – vooral vroeger voelde dit zo haha, het is niet zo dat ik nu elke dag nog doe alsof mijn bed een boot is en ik de kapitein ben maar alles moet op mijn bed liggen, en geen enkel kussen mag van “boord” gevallen zijn. 
♥ Ik houd van een koud bed – zelfs in de winter, mijn raam de hele dag open en ‘s avonds lig ik dan lekker in een fris bed. Eventjes rillen wanneer je erin stapt maar des te fijner al die dekentjes op je bed zijn (hebben ze toch nog nut). 
♥ Ik deel het bed met 25 anderen – pardon Romy? Ja het waren er ooit meer, maar ik heb mijn knuffels toch maar een keer moeten splitsen, of nou ja de hoeveelheid. Ik heb niemand waarmee ik anders het bed hoef te delen dus er is ruimte genoeg, en het is ook nog eens veel gezelliger! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.