Photodiary week 3!

Home / OVERIG / Photodiary week 3!
Photodiary week 3!

Er is alweer een week voorbij, het was een week geleden dat ik nog in Amsterdam liep en wow vandaag ga ik er weer heen! Dit keer gelukkig wel een kortere treinreis (als alles goed gaat) en dit keer pas ik goed op mijn OV-kaart. Ik weet nog niet of ik vandaag na het filmen nog Amsterdam in ga, in je eentje is dat zo saai, dus iemand die zich geroepen voelt 😉

Instagram; Muchables & Muchablenl

 Op bezoek bij oma / de kunstenaar waarbij ik stage liep in Barcelona, exposeerde in Amsterdam tijdens het lichtfestival (volgens mij staat het er nog steeds).

 Ik zie Jessy steeds vaker, superleuk! / en ja die borden zijn niet te missen, en nu voel ik me cool dat ik ze ook in real gezien heb ookal is er niets cools aan ;’)

 Geplette appel en banaan, troostvoer voor in de trein / binnenkort op mijn blog!

 Deze week kookte ik 2 keer, zelfs mijn pannenkoeken zijn gelukt / helaas.. geen prijs.. 1 ster miste we nog, huilen!

Ik geniet hier elke ochtend weer van / struggles met Youtube, steeds vaker nu ik vlog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.