Hello October,

Home / Personal / Hello October,
Hello October,

Hello oktober

Het voelt een beetje gek om in mijn agenda alweer oktober te zien staan, nu kan ik wel weer een cliché verhaal gaan vertellen over hoe snel de tijd gaat.. Maar de tijd gaat ook gewoon enorm snel. Op de eerste dag van dit jaar dacht ik: gelukkig duurt het nog een lang jaar voordat ik weer de nieuwjaarsduik ga doen, maar ondertussen komt de maand december (ookal willen we er niet aan denken) steeds dichterbij. Morgen begint dus weer een nieuwe maand, de maand die mij vooral doet denken aan de herfst, en voor die maand heb ik een nieuw lijstje met doelen opgesteld die ik vandaag ga delen met jullie.

Sporten – ook zo’n lekker cliché ding, afgelopen maand heb ik wel regelmatig gesport maar nog niet zo vaak als ik zou willen. Voor deze maand heb ik het doel om echt met regelmaat te werk te gaan en mij echt aan mijn planning te houden.

Nieuwe kaartenset maken – hoewel ik weinig tijd heb om voor mijzelf te illustreren, wil ik deze maand een nieuwe “kaartenlijn” maken en naar de drukker sturen.

Beter plannen – nu school veel energie en tijd van me vraagt is het een must om goed te plannen, dat ging de afgelopen tijd nog niet helemaal soepel en daarom staat dit punt op mijn lijstje. Om een blog, een youtubekanaal en een webshop(je) er nog bij te doen moet ik met planningen gaan werken en mij daar ook echt aan houden.

Meer geordend zijn – bijna elk punt uit deze lijst komt hier een beetje op neer. Maar met dit punt bedoel ik meer dat ik voor mij zelf wat “netter” wil worden, dus papieren gelijk op de juiste plek en kleding meteen ophangen nadat het gewassen is, etc.

Beter netwerken – netwerken is wel echt een minder sterk punt van mij, voor school en ook privé is het erg belangrijk om mijzelf goed te kunnen presenteren, hier wil ik dus echt aan werken deze maand. Vaker uit mijn comfort zone om bijvoorbeeld een opdracht binnen te halen, etc.

Dit waren alweer mijn doelen! Een lijstje van 5 zeker haalbare doelen. Ik heb enorm zin in deze nieuwe maand en ik denk ook zeker dat het een fijne maand gaat zijn!

Heb jij ook doelen voor oktober, zo ja wat voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.