High tea meeting.

Home / OVERIG / High tea meeting.
High tea meeting.
Het was al bekend maar vorige week was ik gezellig 3 daagjes in Nijmegen bij Jessy! Het was een heel gedoe geweest en we hebben weer eens veel tegenslagen gehad. Mijn ouders zaten mee en vonden het goed dat ik ernaar toe ging. Na de vorige keer had ik niet verwacht er nog heen te mogen en dat was al een punt waar ik bang voor was. Helaas hebben er een paar niet kunnen komen op het laatste moment & is Sanne op het laatste moment nog gekomen. 
Bonita, Charlotte & Jessy had ik natuurlijk al eens eerder gezien op de meeting in Den Bosch, maar Hanna & Sanne heb ik niet eerder gezien. Iedereen was zo lief en eigenlijk had ik ook niet anders verwacht. 
We hadden een hele planning met dingen die we gingen doen, het was super om eens te zien waar Jessy nou eigenlijk woonde en om haar vriendje, zusje & ouders te onmoeten. Ook Snoopy was heel lief, haha. Soms een beetje stout maar tja dat hoort er ook bij hihi. 

Iedereen maakte iets lekkers zodat we allemaal verschillende dingen konden uitproberen en we hadden veel keus. Hierboven de cakejes die Sanne had gemaakt.

Van Lovelies hebben we deze Macarons en nog andere koekjes gekregen. Ze zien er zo leuk uit, net nep hihi.

Bonita & Jessy hadden voor iedereen een hele grote goodiebag geregeld! Zo ontzettend leuk, er zitten echt hele leuke dingen in. Binnenkort komt er een artikel erover.

 Alle lieve meisjes op een rijtje. Charlotte, Hanna, Sanne, Romy, Jessy & Bonita <3

Michelle, het zusje van Jessy. Ze is zo’n lief meisje!  
Lieve Charlotte op het station, helaas moesten we op dat moment afscheid nemen van elkaar.
Stiekem ben ik een crimineel, ik wou namelijk Snoopy ^^, Michelle < haar hamster & de tas van Jessy jatten. Helaas niet gelukt. Paste niet allemaal in mijn koffertje. 
Allereerst hadden we alleen een high tea in de planning, later zijn er nog 2 workshops bij gekomen. Hierover wil ik graag een apart artikel maken omdat ik er zo meer over kan vertellen en het er dan duidelijker uit ziet.
De 3 dagen dat ik er was gingen ontzettend snel, helaas want het was zo leuk. Woensdag hebben we de high  tea gehad & een workshop van Herbalife. Donderdag stonden we vroeg op om naar de studio van Blèzi te gaan, ‘s avonds hebben Jessy, Nick en ik film gekeken “blergh” & lasergamed (< is geen woord). Vrijdag zijn Jessy en ik de stad in “gefietst” en ben ik daarna naar huis gegaan. 
In de stad begon die dag erna de Nijmeegse vierdaagse waardoor alles in het teken daarvan stond en er leuke dingen werden opgebouwd.  
 Ik vond het deze keer weer leuk om iedereen te zien en te reizen. De terugreis van 3 uur liep nogal rot omdat ik met een vervelende man in de trein zat. Ik ben zo blij dat ik dit heb meegemaakt en dat ik iedereen weer opnieuw heb gezien en weer nieuwe mensen heb leren kennen. 
Bedankt allemaal voor deze superleuke dagen! Hanna, Sanne, Jessy, Bonita, Charlotte, Nick, Ouders van Jessy, Snoopy & Michelle! <3
Jullie lezen binnenkort nog enkele artikels hierover.

Leave a Reply

Your email address will not be published.