Lieve Jessy & Myrthe

Home / OVERIG / Lieve Jessy & Myrthe
Lieve Jessy & Myrthe

Ik had ze als eerst ontmoet in Den Bosch, nooit gedacht dat er nog 2x zouden volgen, dat ik ze nog 2x ging zien! Jessy & Myrthe zijn zulke lieve en belangrijke vriendinnen voor me geworden en zaterdag 23 juni zag ik ze dan weer! We hadden gewoon een relax dagje, niet shoppen of iets anders doen nee gewoon gezellig een dagje waarbij het niet uitmaakt wat je gaat doen. Een ontzettend leuke dag was het weer al kan ik niet echt specifiek zeggen wat we hebben gedaan, we hebben gewoon plezier gemaakt. Over drie weken zie ik Jessy weer en natuurlijk een heleboel andere meisjes, zo leuk! <3 Ik heb van afgelopen zaterdag dus een filmpje gemaakt of nou ja geprobeerd, alleen het filmpje moet nog gemonteerd worden en komt dus later deze week online. Bedankt Jessy & Myrthe voor deze leuke dag.

De foto’s zijn een beetje raar geworden, of nou ja mijn haar enzo en de belichting.

Sorry dat er gister geen artikel online stond, alleen ik was moe en had wat dingen die ik moest doen en helaas is dus het bloggen tekort geschoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.